Carwash abonnement

Carwash abonnement

Uw auto zo vaak wassen als u wilt? Het kan met een iClean carwash abonnement! Wij bieden diverse abonnementenopties aan. Hiermee heeft u de mogelijkheid om een auto onbeperkt te wassen met uw favoriete wasprogramma! Kies eenvoudig het carwash abonnement dat bij u past en maak meteen unlimited gebruik van onze carwash, zodat u altijd een mooie, blinkende auto heeft!

Gebruik carwash abonnement

Door eenmalig een vast bedrag te betalen, profiteert u het hele jaar van onze wasservices. Kiest u voor een onbeperkt carwash abonnement, dan kiest u voor een schone auto het hele jaar door. Wanneer u bij ons in Deventer langskomt om uw auto te laten wassen, heeft u keuze uit een breed aanbod diensten. Wij bieden diverse pakketten aan. Kiest u voor de Platina service, dan kiest u voor een uitgebreid pakket. Wanneer dit niet nodig is, kunt u kiezen voor een kleiner carwash abonnement.

Carwash abonnementen

Wij hebben 4 carwash abonnementen voor het kentekenwassen. Dit werkt als volgt: U rijdt onze carwash in tot het groene stoplicht op rood springt. U blijft lekker zitten, want uw kenteken wordt herkend en de carwash start direct het programma naar uw keuze. U zit lekker warm en droog. Is de carwash klaar dan rijdt u met een VIP-gevoel naar buiten, op weg naar uw bestemming. Dit mag u zoveel keer per maand doen als u wilt. Onze abonnementen van de wasprogramma’s zijn brons, zilver, goud en platina.

Zilver abonnement voor €405,- per jaar:

Wassen
Drogen
Velgen
Superwax

Goud abonnement voor €455,- per jaar:

Wassen
Drogen
Velgen
Bodemreiniging
Polish wax

Platina abonnement voor €480,- per jaar:

Wassen
Drogen
Velgen
Bodemreiniging
Polish wax
Coating wax