Take the tour

Stap 1.

Maak uw keuze uit de programma’s

 

Bij de ingang van de wasstraat maakt u een keuze uit één van de wasprogramma’s. U heeft de keuze uit programma Brons, deze wast uw auto snel helemaal schoon. Het programma Zilver maakt hem niet alleen schoon, de iClean wax beschermt  ook tegen vuil en water. Bij programma Goud krijgt uw auto een bescherming voor langere tijd en bij programma Platina wordt uw auto aan de buitenzijde, onderzijde volledig schoongemaakt en beschermd. De iClean Ceramic Wax zorgt voor de allerbeste bescherming!

Als extra optie bovenop het wasprogramma Platina kunt u nog kiezen voor onze speciale V.I.P. express. Dit is een poetsstraat waar uw auto showroom-klaar gemaakt wordt door een extra bescherm- en glanslaag op uw auto te brengen. Tevens ontvangen de banden de speciale bandenzwart zodat ze weer als nieuw lijken, net als in de showroom.

Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden. 

Stap 2.

De auto gaat vanzelf door de wasstraat

 

Na het afrekenen en op aanwijzing van de medewerker rijdt u langzaam de wasstraat in. De automatische autobegeleiding voert uw auto vanzelf door de wasstraat. Versnelling in neutraal, voet van de rem, motor aan en ruitenwissensor uit. Uw auto wordt vanzelf in het juiste tempo door de wasstraat geleid. U kunt volledig relaxen terwijl uw auto weer als nieuw wordt. Onze medewerkers hebben altijd zicht op uw auto in de wasstraat en als er onverhoopt iets mis dreigt te gaan kunt u ons waarschuwen met de claxon.

Uw auto in goede handen! 

Stap 3.

Keuze uit onze uitgebreide service

 

Aan het einde van de wasstraat kunt u, als het groene licht aan staat, de wasstraat uitrrijden naar het stofzuigerplein. Hier kunt u uw auto parkeren en gebruikmaken van de gratis stofzuigers. Ook kunt u uw matten reinigen of afvalbakjes legen. Bij het overdekte stofzuigen hebben we handige luchtpistooltje om makkelijk het stof uit uw kiertjes en roostertjes te blazen.

Handdoekjes

Bij de kassa kunt u vragen om een speciaal iClean microvezel hand- doekje om na het wassen in onze wasstraat zelf nog even bijvoorbeeld de deuropeningen na te wrijven of de ramen aan de binnenzijde.

Voor dit handdoekje vragen we eenmalig € 4,00 euro van u, hiervoor mag u voortaan bij elk bezoek uw handdoekje bij de kassa gratis omruilen voor een schoon gewassen en droog exemplaar.

Dat is pas service!

|

“elke keer gratis omruilen tegen ‘n schone”